maanantai 28. toukokuuta 2012

Kissala kuulumisia!

Tässä puutarhaharrastuksen ohella on vähän unohtuneet nämä blogipäivitykset totaalisesti. Nyt on taottava kun rauta on kuuma, huonommilla ilmoilla ehtii sitten taas päivitellä enemmälti. Tässä kuitenkin pikauutisia meidän tämän viikon kissa-tapahtumista. Palaan puutarha-asioissa paremmalla ajalla :)

Kissamaailmaan kuuluu sen verran uutta, että tein lopultakin lopullisen päätökseni ja päätin leikkauttaa Pippurin. Pippurille olisi ollut jo uusi poikaystäväkin katsottuna, mutta päädyin tähän ratkaisuun, koska Pippuri on alkanut kyöräämään meidän Patteria ja se ei ole ollut mukavaa katsottavaa. Toivottavasti leikkaaminen rauhoittaa vähän tätä tilannetta. Jos tilanne ei yhtään rauhoitu, niin sitten meidän täytyy alkaa etsimään Patterille uutta rauhallisempaa  ja stressittömämpää kotia.

Nyt minulla ei siis ole kotona yhtään leikkaamatonta naarasta, mikä hankaloittaa tietysti hieman tätä kasvatustoimintaa. Minulla on kuitenkin kaksi leikkaamatonta kollia, joten uusi tyttö on jo hakusessa, mutta ei tosin vielä löytynyt. Tällä hetkellä seuraamme tämän kotitilanteen kehittymistä ja mietimme, että tuleeko uusi tyttö meille asumaan, vai etsitäänkö sille sijoituskotia. Mikäli sinulla olisi tarjota tällainen sijoituskoti, niin ota rohkeasti yhteyttä. Yhteystiedot löytyvät tuolta kissojen kotisivun kautta www.noituus.net

Pojat ovat myös harkitusti käytettävissä ulkopuoliseen astutukseen.
Peto asuu äitini luona sijoituksessa



Ja Tanis meillä kotona. Ja molemmat kisut löytyvät Nuutajärveltä.




Viikonloppuna ehdimme vihdoin tarttua toimeen ja rakentaa kissoille ulkoilutilaa. Nyt on siis tuohon takapihan katoksen alle pystytetty 5 x 1,3 metrinen ulkoilutarha. Kyllä kissojen nyt kelpaa nauttia kesästä. Hieman jo kokeiltiin, mutta kunnolla päästään ulkoilemaan sitten kun Pippuri on vähän toipunut tuosta leikkauksestaan.

Viimeistelyä vaille valmis ulkotarha.



Hieno tuli, mutta tulkoon =)



Ja kukkalaarit odottavat jo ruusupapuja, jotka pääsevät kesäksi kiipeilemään verkkoa pitkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti